Masaüstümüz 3 Boyutlu 3D olacak!

windows 8 3d masaüstü
Windows 8'in özellikleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Microsoft'un bu versiyonda yeni bir masaüstü sistemi yapmayı planlıyor. Windows'un günümüze kadar çıkardığı sürümlerinin hepsinde 2 boyutlu masaüstü kullanılmıştı. Fakat Windows 8 ise ileri teknoloji bir sisteme sahip olacak. Windows 7'den sonra daha iyi bir sistem yapma zorunluluğu bulunan Microsoft elinden geleni yapacaktır.

Windows 8'de kullanılacak masaüstü 3 Boyutlu olarak tasarlanacak. Masaüstünü kendimize göre dizayn edebileceğiz. Odamızı nasıl düzeltirsek masaüstümüzüde o şekilde düzenli tutalım. Ya da tutmaya çalışalım.. :)

Windows 8 Ne Zaman ÇIKIYOR?

windows 8 ne zaman çıkacak
Windows 8 ne zaman piyasaya çıkacak?

Microsoft'un Hollanda temsilcilerinden birinin şirket blogunda paylaştığı bilgiler, Windows 8 hakkında en çok merak edilen sorunun cevabını veriyor: Windows 8 ne zaman çıkacak? Windows'un gelecek sürümünün 1-2 yıl içerisinde piyasaya çıkacağını açıklayan yetkilinin ardından, Microsoft CEO'su Steve Ballmer ilk kez gelecek Windows sürümüyle ilgili bir yorumda bulundu. Steve Ballmer, Windows 7'nin başarısının ardından yaptığı yorumda gelecek Windows 8 sürümünün, Microsoft'un en riskli ürünü olduğunu açıkladı.

Microsoft Hollanda'dan son gelen bir bilgiye göre ise Windows 8 in piyasada olması yaklaşık iki sene alacak.

Windows 8 Türkçe Full indir

windows 8 full indir
Microsoft’un Windows 8 sisteminin x86(32bit) ve x64(64bit) versiyonlarını torrent ve tek link olarak blogdan indirebileceksiniz. Microsoft’un yaptığı açıklamaya göre Windows 8 önümüzdeki 1-2 yıl içinde çıkacak. Türkçe versiyonunu çıktığı gibi siz ziyaretçilerimizle paylaşacağız.